Вікторія БАНДУРА: «Фотосесія – це чудова можливість перевтілитися, отримати неймовірні емоції»

0

Чарівна плавність форм та ліній. 18-річна івано-франківська фотомодель Вікторія Бандура у майбутньому проектуватиме будівлі, реалізовуючи своє бачення прекрасного. Проте вже зараз вона не лише навчається на архітектора, а й одночасно розвиває свою кар’єру моделі.

1 Мрія про те, щоб професійно позувати перед об’єктивом фотокамери, з’явилася у дівчини ще чотири роки тому. Спочатку тільки як захоплення – фотографувалася для себе. Однак з часом пристрасть до участі у фотосесіях переросла у професійний інтерес. Сильним поштовхом вперед стало навчання у модельній школі «Ювента». Там Віка опановувала усі ази цієї прекрасної, але нелегкої справи. Вміння позувати, красиво ходити, підбирати правильний макіяж не даються нам від народження – над цим треба багато працювати.

Спочатку, зізнається дівчина, було нелегко: бажаного результату – вміння правильно подати себе – довелося чекати близько року. Але тут головне, підкреслює красуня, не опускати руки, не здаватися та не розчаровуватися, а наполегливо йти до своєї мети. Тоді усе обов’язково прийде.

Крім того, потрібно постійно розвиватися та самовдосконалюватися. І, звісно, дбати про зовнішність – адже це візитівка будь-якої моделі. Аби почувати себе впевнено, усе – шкіра, волосся, нігті – має бути просто ідеальним. Гарний вигляд вимагає постійного догляду – здорового харчування, сну, регулярних візитів у спортзал та салони краси.

2

Однак зациклюватися на зовнішності не варто, переконана Вікторія. Адже врода обов’язково повинна бути підкріплена внутрішньою харизмою. Без неї стати хорошою моделлю не вдасться.

3

Над створенням образів для фотосесій Вікторії працює ціла команда фахівців: фотограф Оксана Череп, візажист Ірина Говера та дизайнер Надія Зайцева. Найбільше в обраній справі Віку підтримує мама – добрий порадник і найкращий друг.

Зараз у планах дівчини – працювати, працювати і ще раз працювати. Мрія номер один – підкорити столицю.

Share.

Leave A Reply