Найгучніша вечірка липня з нагоди виходу 10-го номера журналу «Like»

0

Грандіозна вечірка з нагоди виходу десятого номера журналу «Like» відбулася у заміській резиденції готельно-ресторанного комплексу «Шато Роял». Команда «Like» радо вітала гостей, а неперевершений дует ведучих «Хлопці за викликом» розважали запрошених веселими конкурсами. Святковий вечір розпочався з відзнаки переможців тематичного автоквесту, який об’єднав партнерів заходу.

На час святкування заклад перетворився на казковий замок, який прикрашали повітряні кульки та ніжні квіти, карета й інші святкові декорації, витримані у рожевих тонах вечірки. Гості мали чудову нагоду відчути розкішну атмосферу події і посмакувати апетитними закусками королівського фуршету «Шато Роял» та витонченими десертами від «Vanil». Незмінний партнер вечірок «Like» виномаркет «Wine Time» додав ігристого настрою. Мінеральним партнером стала кришталева вода «Роксолана». Ну, і, звісно, який вечір без кави, найкращої кави твого міста – «Sunday Coffee»?

Шанувальники цікавих фотопроектів журналу та «Enjoy agency» мали можливість на власні очі побачити світлини конкурсу «YOU`RE A STAR» та познайомитися з його учасницями. Про улюблені авто та навики водіння на підборах розповіли учасниці проекту «АВТОЛЕДІ». Не оминули увагою і найгарячіший спецпроект ювілейного номера «Франківські холостяки», учасники якого мали змогу розповісти гостям про себе та свій статус.

Особливо приємно було побачити серед запрошених вихованку модельної агенції «Ювента» та відтепер «Королеву України-2016» Вероніку Михайлишин разом зі своєю наставницею Тетяною Терсеновою-Заводовською.

Спекотно було і від кількості дефіле. Красу жіночого тіла підкреслила колекція білизни марки «Milavitsa», яку представили красуні «StarfaceFamily». Модними силуетами та трендовими кольорами відзначилося дефіле дизайнерського одягу магазину «Модний дах» та «a.Tan by Andre Tan». Гарячі хлопці театру танцю «Вертікал Ліміт» розпалювали полум’я  танцями, а дівчата з шоу-балету «МАНГО» подарували гостям справжнє естетичне задоволення від своїх рухів. Для всіх запрошений лунав чудовий голос ніжної і харизматичної учасниці проекту «Голос країни» Христини Олексин.

Журнал «Like» дякує всім, хто розділив з нами радість цього свята! Будемо й надалі наповнювати Ваше життя яскравими ілюстраціями та цікавими подіями.

Альона Колібрі

Share.

Leave A Reply