Стартували зйомки фільму з Рудинським, Хижняк, Яновичем та Лебігою

0

Ткож у комедії «Збори ОСББ», яка вийде на великі екрани вже 12 грудня 2024 року, зіграють Ольга Сумська, Марія Рудинська, Ангеліна Самчик, Ігор Портянко, Михайло Кукуюк, Ніна Набока та Віктор Жданов.

У Києві розпочались зйомки передноворічної «наелектризованої» комедії «Збори ОСББ». Фільм від Студії «Мамахихотала» та United Heroes – про тих, кого ви щодня зустрічаєте у своєму дворі чи під’їзді, чуєте за стінкою чи читаєте у будинковому чаті в месенджері. Про сусідів! Зіграють яких топові українські актори.

“Як зробити хороше кіно? Я знаю, що найкращий спосіб – закрити своїх улюблених акторів в одному просторі і дати виговоритися. Це той фільм, де глядач точно посміється, впізнавши всіх своїх настирливих сусідів з під’їзду та їхні нескінченні проблеми, – коментує. Але, звісно, крім створення суперечок з будь-якого приводу, ми хочемо нагадати глядачеві, що хата ніколи не скраю. І, добре познайомившись один з одним, українці легко зможуть знайти рішення в найскладніших ситуаціях”, коментує режисер проєкту Мітя Шмурак.

За сюжетом фільму, жителі звичайного будинку збираються, щоб обговорити купівлю спільного генератору на зиму. Однак його потужності на всіх не вистачить, а питання «кого залишити без тепла» загострює старі конфлікти та провокує сварки, які переростають у непримиренне протистояння. Чи зможуть сусіди поступитися особистим, щоб об’єднатися заради спільного?

“Коли я читав сценарій, то щиро посміхався. Для мене це найголовніша ознака живої історії. Я думаю, що жанр комедія – потрібний у наш час. Точніше я б назвав – сатирична комедія. Сатира не над кимось, а над самим собою. Погодьтесь, інколи нам складно брати на себе відповідальність, значно легше знайти когось, хто зробить щось за нас. Особливо це питання стосується колективу. В колективі завжди легше запропонувати, ніж виконати. А знайти спільний знаменник, коли навколо абсолютно різні люди – це ще те випробування”. «Збори ОСББ» – це історія саме про це, – ділиться виконавець однієї з центральних ролей Олександр Рудинський.

До речі, Олександр Рудинський вперше зіграє в одному фільмі з дружиною – акторкою Марією Рудинською. Також ролі у комедії виконають: Ангеліна Самчик, Ігор Портянко, Михайло Кукуюк, Ольга Сумська, Ніна Набока, Віктор Жданов, Антоніна Хижняк.

“Я дуже зраділа, коли дізналась, що мене затвердили на роль у цьому кіно. Пам’ятаю, поверталась в той вечір додому і зустріла нашого голову ОСББ. Одразу почала порозпитувати, як у нас справи, коли збори. Подумала, що може корисно буде потрапити на реальні збори ОСББ до зйомок. Розпитати чи купили в наш будинок генератор і все таке. Коли прийшла на першу режисерську читку, то була приємно здивована зустріччю з колегами. Зібрались потужні актори! З кимось вже працювала на одному знімальному майданчику, з кимось це буде вперше. Тому дійсно напередодні зйомок була в радісному передчутті майбутньої роботи”, – ділиться Тоня Хижняк.

Роль у «Збори ОСББ» стане дебютною для стрімера та інфлюенсера Міші Лебіги. І далеко не першою для інфлюенсера, актора, автора та ведучого YouTube-шоу «20:23» Євгена Яновича.

“Мені здається, що такого ще не було: ні по строках реалізації, ні по зібраному акторському складу, ні по ступеню актуальності. Це точно те, на що я б і сам пішов в кінотеатр. Чекайте! Бо у мене, наприклад, є гарна чуйка, що може вийти дуже близьке нам всім кіно”, – коментує Женя Янович.

Продюсерами фільму вступають Іван Мелашенко («Інфоголік», «Бурштинові Копи»), Єгор Олесов («Мавка.Лісова Пісня», «Зірки за обміном», «Захар Беркут») та Павло Черепін («Кібервійна 2022»). Дистриб’ютором фільму є провідна українська компанія Green Light Films.

Чекайте комедію «Збори ОСББ» вже з 12 грудня 2024 року на великих екранах!

Share.

Leave A Reply